Sloepentochten; de léukste uitjes op het water!


Varen met een sloep... de ideale manier om een omgeving vanaf het water te ontdekken. Gecombineerd met een gezonde dosis competitie ontstaat er een afwisselend en uitdagend bedrijfsuitje of personeelsuitje op het water. 

Samen met locals en insiders zijn de mooiste en meest bizon'dere vaargebieden in kaart gebracht. U vaart tijdens onze sloepentochten niet alleen van A naar B, maar wij willen u juist de meest leuke en mooie plekjes van de omgeving laten zien!

Bent u op zoek naar een Bizon'der bedrijfsuitje of teamuitje wat voor iedereen te doen is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. En het leuke is, u vaart zelf met de sloepen (vaarbewijs is niet nodig).

Onze sloepentochten zijn ontstaan uit de wens van onze klanten om contact te hebben met een lokaal opererende organisatie die verstand van zaken heeft en kwaliteit biedt. Aangezien wij al ruim 25 jaar operationeel zijn, zijn wij bekend met de leukste en meest Bizon'dere locaties en plekjes. Hierdoor weten wij elk programma van 25 tot 1000 personen tot een succesvol einde te brengen.

Wij zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot dé specialist van sloepentochten op diverse locaties. Kijkt u ook maar eens bij:

Sloepentochten in Leiden
Sloepentochten op de Kagerplassen
Sloepentochten in Friesland
Sloepentochten op Vinkeveense Plassen
Sloepentochten op Loosdrechtse Plassen
Sloepentochten op Braassemermeer 

Het label SloepEvents is 'powered by' Bizon Events.